Tectum Plus

Groendaken, balustrades, valbeveiliging en meer.

Tectum Plus heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het plaatsen van groendaken, balustrades en scheidingswanden, valbeveiliging en vloeibare waterdichting. We zijn een veelzijdige partner in dak- en constructieoplossingen waarbij we streven naar duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit.

Onze specialisatie in groendaken gaat verder dan alleen de installatie. We streven naar ecologische en esthetische perfectie, waarbij we duurzame en milieuvriendelijke oplossingen bieden die niet alleen de levensduur van daken verlengen, maar ook bijdragen aan de vergroening van stedelijke omgevingen.

Daarnaast zijn we gepassioneerd over veiligheid en bescherming op hoogte, wat tot uiting komt in onze valbeveiligingssystemen en balustrades. Of het nu gaat om een industrieel complex, een woonwijk, of een commercieel gebouw, we zorgen ervoor dat alle veiligheidsnormen worden nageleefd, terwijl we esthetiek en functionaliteit combineren om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Groendaken

Van sedumdak tot daktuin.

Balustrades

Van glas tot aluminium.

Valbeveiliging

Ankerpunten, leeflijnen, kooi- & gevelladders en hekwerken.

Vloeibare waterdichting

Voor terrassen, balkons en galerijen.
Locatie

Tectum Plus opereert vanuit Hoboken en is actief in zowel Vlaanderen, Wallonië als Brussel.

Contact

Tectum Plus is gevestigd in Antwerpen. U kan ons contacteren op onderstaande telefoonnummer. Wenst u gebruik te maken van onze diensten? Vraag een offerte aan via de knop.

Onze medewerkers

Business Unit Managers

Sven Devlieghere

Tectum Plus
E-mail
Account managers

Tijl Lauwers

Accountmanager Safety
E-mail

Isi Vermast

Accountmanager Balustrades
E-mail

Onze referenties