Tectum Plus

Groendaken, balustrades, valbeveiliging en meer.

Tectum Plus heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het plaatsen van groendaken, balustrades en scheidingswanden, valbeveiliging en vloeibare waterdichting. We zijn een veelzijdige partner in dak- en constructieoplossingen waarbij we streven naar duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit.

Onze specialisatie in groendaken gaat verder dan alleen de installatie. We streven naar ecologische en esthetische perfectie, waarbij we duurzame en milieuvriendelijke oplossingen bieden die niet alleen de levensduur van daken verlengen, maar ook bijdragen aan de vergroening van stedelijke omgevingen.

Daarnaast zijn we gepassioneerd over veiligheid en bescherming op hoogte, wat tot uiting komt in onze valbeveiligingssystemen en balustrades. Of het nu gaat om een industrieel complex, een woonwijk, of een commercieel gebouw, we zorgen ervoor dat alle veiligheidsnormen worden nageleefd, terwijl we esthetiek en functionaliteit combineren om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Groendaken

Van sedumdak tot daktuin.

Balustrades

Van glas tot aluminium.

Valbeveiliging

Ankerpunten, leeflijnen, kooi- & gevelladders en hekwerken.

Vloeibare waterdichting

Voor terrassen, balkons en galerijen.
Locatie

Tectum Plus opereert vanuit Hoboken en is actief in zowel Vlaanderen, Wallonië als Brussel.

Bedankt! Uw aanvraag is goed verzonden.
Wij nemen spoedig contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact

Tectum Plus is gevestigd in Antwerpen. U kan ze bereiken op de contactgegevens hieronder. Gelieve offerteaanvragen steeds naar advies@tectumgroup.be te sturen.

Onze medewerkers

Business Unit Managers

Sven Devlieghere

Tectum Plus
E-mail
Account managers

Tijl Lauwers

E-mail

Isi Vermast

E-mail

Onze referenties