Eerste dakdekker van België

Tectum Dekkers behaalt een certificaat klasse 8 binnen de categorie D8, een uitzonderlijk en nieuw gegeven in de Belgische bouwwereld aangezien momenteel  geen enkel ander dakdekkersbedrijf deze classificatie bezit. 

Innovatie en lange termijn

Voor ons is deze erkenning het logisch gevolg van een consistent innoverend beleid met aandacht voor de lange termijn. Een opdrachtgever kan dankzij deze erkenning rekenen op onze technische expertise en financiële draagkracht om ook grote projecten met succes af te ronden.

 

Werken van meer dan 5,33 miljoen euro

Een erkenning is nodig voor het uitvoeren van overheidsopdrachten van een bepaalde aard en omvang. Concreet houdt de certificering in dat wij naast administratieve voorwaarden, ook onze technische bekwaamheid en financiële en economische draagkracht hebben moeten bewijzen. Klasse 8 is de hoogst erkende klasse en betekent dat wij ook werken van meer dan 5.330.000 euro kunnen aannemen.

Een nieuwe stap

Joke Martens, hoofd administratie van Tectum Dekkers, ontfermde zich over deze aanvraag. “De aanvraag voor een klasse 8 erkenning verliep via Confederatie Bouw. Zij hebben ons hier sterk in begeleid en dienden de aanvraag in bij de erkenningscommissie van de Federale Overheid”, vertelt Joke. “Deze erkenning zal in de toekomst nieuwe deuren voor ons openen.”