Het is bij Tectum Group vaste traditie de collega’s jaarlijks een aantal goede doelen selecteren om geld voor in te zamelen. Uit een alle inzendingen, selecteerde een onschuldige hand vijf goede doelen. Doorheen het jaar worden allerlei leuke acties opgezet om het spaarpotje mee te vullen. De selectie voor 2022 ziet er zo uit: 

Luctor Heinkenszand 
Voetballen bij Luctor Heinkenszand is méér dan voetbal alleen. Het is een sociale vereniging waar leden van alle niveaus en alle lagen uit de bevolking welkom zijn. De missie van “Luctor Heinkenszand” is dat iedereen met plezier voetbalt en zich ontwikkelt op zijn of haar eigen niveau. Vanuit de activiteiten die ze organiseren, willen ze invulling geven aan hun sociaal maatschappelijke rol. 

Leer de organisatie beter kennen.

Kleine held vzw 
Elk kind verdient het om te schitteren. Met de gratis startpakketjes en liefdevolle fotoreportages wil Kleine held vzw een lichtpuntje zijn voor ouders van prematuren en zieke pasgeborenen.  

Leer de organisatie beter kennen.

De collega’s zijn ondertussen flink wat euro’s aan het inzamelen. Er werden ijsjes en verkocht, er vond een tombola plaats, en er komen nog heel wat acties aan. Je leest er hier in de toekomst meer over.