Naar jaarlijkse gewoonte dragen de medewerkers van Tectum Group hun steentje bij voor het goede doel. Tectum Group overhandigde in totaal 15.000 euro afgelopen zaterdag aan zes goede doelen.

Niet zomaar een goed doel

In januari 2018 lanceerde Tectum Group een oproep om een goed doel voor te stellen. De medewerkers zonden meer dan 30 voorstellen in! Een Tectum-jury selecteerde zes organisaties:

Rozerood

Rozerood is een Limburgse lotgenotenvereniging voor mensen met kanker én hun naasten. Ann Op de Locht selecteerde dit doel en steunt op deze manier haar ex-collega die mee in de organisatie zit en zelf ook kanker overwon.

Vereniging ziekte van Hirschsprung

Vereniging ziekte van Hirschsprung zet zich in om de kennis over de aangeboren darmziekte bij artsen te vergroten. Ciska Neels haar dochtertje heeft deze ziekte. Zij koos de organisatie en weet dus als geen ander dat ze de centjes goed kunnen gebruiken.

Bone4Kids

Bone4Kids steunt onderzoek naar de zeldzame ziekte pseudoartrose. Lennert Schreurs stelde het goede doel voor. Zijn nichtje is de oprichtster van de organisatie en haar dochtertje leidt aan deze spierziekte.
Rozerood
Ziekte van Hirschsprung

Bailou 

De Waalse organisatie Bailou zet zich in voor personen met een mentale handicap. Stephan Winzen zond dit goed doel in.

Surplus 

Surplus zet zich in om het verblijf van kankerpatiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Pieter Aerts selecteerde dit doel. Een klant van hem overwon vorig jaar kanker, mede dankzij de steun van deze organisatie.

Berrefonds

Berrefonds steunt ouders die hun kindje tijdens of na de zwangerschap verloren hebben. Gezien de persoonlijke band die Kelly Smet opbouwde met deze organisatie reikte ze de cheque uit op haar trouwfeest.
Bailou
Surplus
Berrefonds

De warmste zes maanden

Alle vestigingen zamelden op hun manier geld in om de organisaties te steunen. Ze organiseerden o.a.:

  • muziekquiz in Herstal 
  • spaghettiavond in Schoten
  • voetbalpronostiek in Melle
  • casinoavond in Genk
  • broodjesverkoop in Rilland
  • biertasting in Genk
  • nog veel meer ! .

Bekijk hieronder enkele foto's van deze acties.