Wij zijn trots om te melden dat wij met directe ingang en voor een significant aandeel participeren in Hollanddak Groep B.V. uit Waalwijk (NL). Hollanddak is onderdeel van MSquared Groep B.V. uit Gorinchem. Deze organisatie startte al eerder een partnership met ons door de toevoeging van de dakgroothandel CPE Nederland B.V.

Samen met MSQ vormen we een sterke tandem als referentieaandeelhouders van Hollanddak. Aangezien het huidige management -Miljo Holstein en Erwin Van Os- mee participeert, is de continuïteit gewaarborgd en is een stabiele basis gelegd om verder te groeien in de Benelux.

Hollanddak is één van de grootste dakwerkersbedrijven in Nederland en groeide de afgelopen jaren met ca. 50%. Ze zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kunststofmembranen voor de afdichting van utiliteitsgebouwen, distributiecentra en grote dakvlakken van overige gebouwen. Mede hierdoor vormt Hollanddak niet enkel geografisch maar ook qua specialiteit van type dakbedekking een sterke aanvulling op onze aannemersactiviteiten.

Hollanddak zet niet enkel in Nederland verdere stappen, maar zal ook een nog actievere rol op de Belgische markt spelen. Naast Dekkers Polen is dit een nieuwe stap in de buitenlandse expansie van de uitvoeringen.

Hollanddak