De Bouwcampus op het Wetenschapspark in Diepenbeek is officieel geopend. Begin 2017 werd het startschot gegeven voor het nieuwe expertisecentrum ‘Construction Academy’ en het hoofdkwartier van de Confederatie Bouw Limburg. Niet toevallig is de Bouwcampus gelegen vlak langs de opleiding Bouw. Een triple helix-werking werd op poten gezet, waarbij de overheid, academische wereld en bedrijven elkaar ontmoeten. Samen met onze partners werken we mee aan de toekomst van de Limburgse bouwsector.

Duurzame platte daken

Tectum Dekkers plaatste zowel het hoofddak als de tussendaken met Firestone RubberGard EPDM, omwille van zijn duurzaamheid en lange levensduur. Projectleider Yves Koolen volgde de dakwerken op in samenwerking met algemeen aannemer Mathieu Gijbels en architectenbureau HVC Architecten.

Groendak en balustrade

Op de tussenverdieping bij de terrassen plaatsten we een extensief groendak van BossCover Green. Daarnaast realiseerde Tectum Aluminium een trapleuning in ingeklemd glas in de inkomhal van de Bouwcampus. 

We zijn trots dat we met Tectum Group aan deze realisatie mochten meewerken!

 

bouwcampus diepenbeek

 

Bekijk in onderstaande timelapse de werken van de Bouwcampus: