De enige in Limburg

Gratis platdakopleiding

ROOF HEROES gezocht: Ga de hoogte in en bouw aan je toekomst!

Ben je op zoek naar een carrière die je een ander perspectief op de wereld biedt? Kan je genieten van adembenemende uitzichten?

Kies dan voor "a job with a view" en schrijf je in voor deze gratis opleiding tot platdakspecialist. De opleiding start maandag 18 september 2023

Wat houdt de opleiding in?

Onze opleiding is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je ervaring of kennisniveau. We beginnen bij de basis en werken geleidelijk aan naar meer geavanceerde technieken.

De opleiding is volledig gratis en duurt 4 weken. Nadien loop je 2 weken stage bij een dakwerker. Na het afronden van de opleiding en stageperiode, krijg je onmiddellijk een contract met een uurloon van € 17,15. Niet slecht, toch!?

Deze afwisselende opleiding start op maandag 18 september 2023 en wordt mogelijk gemaakt door CPE, Tectum University en PCVO Limburg - Campus Maasmechelen. Zo ben je verzekerd van de beste ondersteuning tijdens je leertraject.

Inschrijven

Meld je vandaag nog aan voor de enige GRATIS opleiding tot platdakspecialist in Limburg en bereid je voor op een veelbelovende carrière in de bouwsector.
Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.