Het is bij Tectum Group vaste traditie de collega’s jaarlijks een aantal goede doelen selecteren om geld voor in te zamelen. Uit een alle inzendingen, selecteerde een onschuldige hand vijf goede doelen. Doorheen het jaar worden allerlei leuke acties opgezet om het spaarpotje mee te vullen. De selectie voor 2022 ziet er zo uit: 

Stichting MS Research

Zolang er onderzoek is, is er hoop. Stichting MS Research financiert en stimuleert wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van en oplossing voor multiple sclerose (MS). De organisatie geeft daarbij voorlichting over MS en streeft naar optimale zorg voor alle mensen met MS.

Luctor Heinkenszand

Voetballen bij Luctor Heinkenszand is méér dan voetbal alleen. Het is een sociale vereniging waar leden van alle niveaus en alle lagen uit de bevolking welkom zijn. De missie van “Luctor Heinkenszand” is dat iedereen met plezier voetbalt en zich ontwikkelt op zijn of haar eigen niveau. Vanuit de activiteiten die ze organiseren, willen ze invulling geven aan hun sociaal maatschappelijke rol.

Alvinnenberg

Een plek om te leven, te wonen, te werken. Alvinnenberg is een woonvoorziening en een ondersteuningsdienst voor volwassen personen met een verstandelijke of meervoudige handicap. De organisatie ijvert voor het recht van iedere persoon op een kwaliteitsvol bestaan in een inclusieve samenleving.

Kleine held vzw

Elk kind verdient het om te schitteren. Met de gratis startpakketjes en liefdevolle fotoreportages wil Kleine held vzw een lichtpuntje zijn voor ouders van prematuren en zieke pasgeborenen. 

Think out of the box

Think out of the box vindt het heel belangrijk dat personen met een verstandelijke beperking actief kunnen deelnemen aan de samenleving en zélf ook mee de regie kunnen blijven voeren over hun eigen levenskwaliteit. Daarom bieden ze een thuis waar ze gelukkig kunnen zijn en verder aan hun eigen toekomst kunnen bouwen.