Dankzij de bijzondere samenwerking tussen Tectum Group en volleybalploeg Tectum Achel schonk dit team 15.000 euro aan het goede doel.

 

De goede doelen 2019:

 

Boven de wolken vzw

Intens verdriet wordt ervaren wanneer een baby'tje het niet overleeft. Omdat deze sterrenkindjes niet vergeten mogen worden, schenkt Boven de Wolken de ouders een blijvende herinnering door middel van een professionele foto op een respectvolle manier.

Domien en Rachel kozen deze organisatie die steunt op giften en geen subsidies ontvangt.

Translational Cancer research

Dit goede doel voert gespecialiseerd toegepast kankeronderzoek in de GZA ziekenhuizen en het Leuvens kankerinstituut.

Sarah koos ervoor om deze Antwerpse organisatie te steunen.

Het vergeten kind

Deze stichting zet zich in voor kinderen die in probleemgezinnen opgroeien of zelfs uit huis geplaatst worden. Ze organiseren activiteiten met directe positieve invloed op het leven van het kind.

Sandrina groeide zelf ook op met pleegkindjes in huis, opgevangen door haar ouders. Ze weet als geen ander dat er een groot tekort is aan pleeggezinnen en dus ook aan geld.

Boven de wolken
tcr
Het vergeten kind

Embarquement immédiat

Embarquement immédiat organiseert sportieve activiteiten voor personen met een mentale en fysieke beperking.

Romain koos hun om op deze manier een goede vriend te steunen. De broer van zijn vriend is mentaal gehandicapt en krijgt veel steun van deze organisatie.

Scaledogs vzw

Severine haar leven veranderde op de dag dat ze haar blindegeleide hond kreeg. Ondanks dat ze haar plan goed wist te trekken, kon haar hond extra obstakels voor haar wegnemen. Een opleiding voor een hond is erg duur.

Daarom kiest Severine Scaledogs als goed doel. Het opleidingscentrum voor blindegeleide honden krijgt subsidies van de overheid, maar is voornamelijk aangewezen op sponsoring.

Embarquement immédiat
Scaledogs vzw